Oldal kiválasztása

Zelna Borbár és Vinotéka

Ajánlott ár: 10 000 Ft

AJÁNDÉK: személyenként 1 pohár Zelna Olaszrizling 2019

Elegáns, mégis közvetlen és otthonos borbár, pazar enteriőrrel, hatalmas, árnyas terasszal a Balaton nyári fővárosában, Balatonfüreden. Egy hely, ami elsősorban a Zelna borokról szól, de a Balatonfüred-Csopaki borvidék fiatal borászgenerációjának tételeit is megkóstolhatjuk, a borok mellett pedig izgalmas és meglepő ételeket és remek kávét is kérhetünk.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!