TOPRUM

Ajánlott ár: 20 000 Ft

AJÁNDÉK: 1 pohár Ca di Rajo prosecco személyenként

A TOPRUM Budapest egyik legjobb lokációjú étterme és bárja a város felett. Igazi törzshely reggelivel, elő zenés brunch-okkal, vacsorával és délutáni falatokkal. Magyar és nemzetközi konyha, mindig egy kis csavarral, melyről Varga Roland séf gondoskodik. Az ételek mellett izgalmas koktélokkal és széles bor- és champagne választékkal várunk egész évben – legyen szó baráti találkozókról, egy randevúról, vagy éppen üzleti megbeszélésről.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Utalvány képe

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!