SALT

20 000 Ft

Szabolcs szatmári regionális szikár konyha, a magyar konyha értékeire, természetben megtalálható alapanyagokra fókuszál. ’Nem az a cél, hogy újraértelmezzük a klasszikusokat, inkább inspirálódunk belőlük’ – ez Tóth Szilárd séf hitvallása, aki mindennél fontosabbnak tartja, hogy saját, regionális örökségünkből merítsünk, modern technológiát alkalmazva. A SALT közvetlensége közelebb hozza egymáshoz a vendégeket és vendéglátóikat, miközben hangsúlyozza a magyar konyha ismert elemeit olyan természetes alapanyagokkal együtt, melyekről talán már meg is feledkeztünk.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Elfogyott

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!