Oldal kiválasztása

Párisi Passage Brasserie

Ajánlott ár: 20 000 Ft

AJÁNDÉK: 10% kedvezményt biztosító, életre szóló törzsvendég kártya, amely az étteremben és a kávézóban is egyaránt használható. Legalább 25 000 Forintos vásárlás esetén pedig Exkluzív körbevezetés a Párisi Udvar Hotel Budapest luxusszállodában a 10%-os életre szóló törzsvendég kártyán felül.

Próbáld ki az elsők között vadonatúj étlapunkat az újranyitást követően! Brasserie konyha, a legkiválóbb, főként hazai alapanyagokból készült ételek, elegáns italok és koktélok, valamint lélegzetelállító enteriőr vár téged az ikonikus Párisi Udvar ikonikus épületében.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 15 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!