Neked Csak Dezső! – Brewpub & Bistro

Ajánlott ár: 15 000 Ft

AJÁNDÉK: Minden utalvány az áránál 10%-al több fogyasztásra jogosít fel
(pl: 5 000 Forint helyett 5 500 Forint). 15 000 Forinttól ezen felül Neked Csak Dezsős Craft Master One sörös pohár, 50 000 Forintos érték esetén pedig a pohár mellett egy életre szóló 10%-os kedvezmény kártya és Dezsős pólót adunk. Az utalványokat Dezsős utalványra váltjuk, így akár több részletben is felhasználhatóak!

Az ország legnagyobb sörválasztéka (32 sör csapon), gourmet konyha, 200 féle whisky, rum, gin és egyéb párlat, de a borkedvelők is bőven van miből válogassanak. Ja és persze az ország legjobb fej felszolgálói!

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Utalvány képe

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!