Leo Budapest

Ajánlott ár: 20 000 Ft

AJÁNDÉK: Beváltáskor az utalvány értékének +10%-a felhasználható (pl.: 20 000 forint helyett 22 000 Ft)

Drága Barátaim,
Számolom a napokat, amikor újra találkozhatunk a város feletti otthonomban.
Nélkületek semmi sem olyan jó: nem pukkannak a pezsgős palackok, nem rázzák sármos barátaim a shakereket a bárpult mögött és Ti sem zsizsegtek kedvenc asztalaim körül.
Ígérem, amint helyre áll a rend és a béke, minden erőmmel azon leszek, hogy megtörjük újra a csendet, és visszatérjenek mámoros nappalink és kacér éjszakáink Budapest egyetlen olyan rooftop birodalmában, ahol egy oroszlán az úr.
Váltsátok meg előre jegyetek hozzám, és amint zöld utat kapok, nyitom is a kapukat!
Kitartás és szeretet!
ŐfeNNsége Leo

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Utalvány képe

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!