Oldal kiválasztása

La Maréda

Ajánlott ár: 20 000 Ft

AJÁNDÉK: Meglepetés desszert

A győri La Maréda története a XVII. században kezdődött, ám ez a kiváló étterem tizenhat éve örvendezteti a csúcsgasztronómia elkötelezettjeit különleges ételeivel. A régi korok hagyományait még most is őrzik a falak, ám a tányérokon mindez a legkifinomultabb ízléssel és a legmodernebb technológiákkal találkozik. A séf, a magyar és a mediterrán konyha ötvözésével készített fogások megálmodója, számos rangos hazai és nemzetközi díjjal bizonyította, hogy kreatív stílusa és a tradíciót új elemekkel gazdagító konyhája mindenki számára valódi gasztronómiai élmény. Az ételek természetesen mindig szezonálisak, és az alapanyagok legtöbbször hazai termelőktől és gyakran Franciaországból valók.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!