Oldal kiválasztása

KisBécs

Ajánlott ár: 10 000 Ft

AJÁNDÉK: napközben egy csésze kávé, ami lehet akár sötét pörkölésű vagy világos is. Este pedig vendégünk egy pohár borra, amin keresztül bevezetjük az osztrák szőlőskertekbe.

Érezted már, hogy ha átlépsz a határon Ausztria felé, akkor más világba érkezel? Térj be hozzánk ezért a hangulatért! Az osztrák borokért, reggeliért, salátáért, kávézz, beszélgess nálunk! Borok pohárral este 6-tól.
Utazásra viszünk itt, Budapesten, a 12. kerületi budai zöldben, a Hollósy Simon utcában. Ha belépsz hozzánk, ezt a minőségi változást éled át, legyen szó a környezetről, ahol leülsz, az osztrák borokról, ízletes szendvicsekről, salátáinkról, vagy kollégáink kedvességéről. A KisBécsben minden étkezéshez találsz osztrák alapanyagokból készült ajánlatot, italokat, kávét és persze osztrák bort!

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!