KIOSK Buda

Ajánlott ár: 20 000 Ft

AJÁNDÉK: Beváltáskor az utalvány értékének +10%-a felhasználható (pl.: 20 000 forint helyett 22 000 Ft)

A Március 15. téri KIOSK Pest kis testvére, aki kicsit más utakon jár, de hozza a kedvenceidet is. Más, hiszen Buda is egy kicsit más, mint Pest. Itt több az idő, lassabb, érettebb az élet, és ezt a Clark Adam téri KIOSK hangulata is tökéletesen hozza. Egy impozáns belsőtér – mely a világhírű Emil Humbert csodás munkája – és mellé egy laza, kötetlen hangulat klasszikus KIOSK fogásokkal, eszméletlen bárélettel, pezsgő rajongóknak készült champagne választékkal és a város kedvenc túrógombócával. Mindez hamarosan újra az életünk részévé válik majd, és addig is ne feledjétek Hubert jelmondatát: Az élet szép. Így is, úgy is.

 

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Utalvány képe

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!