Oldal kiválasztása

Horizont

Ajánlott ár: 7 000 Ft

AJÁNDÉK: Személyenként 1 db választott kávé, vagy narancslé

A volt Horizont vagy Híradó mozi emléke talán sokaknak ismerősen cseng. A rég bezárt mozit élesztük újra és töltjük meg élettel az előterét, ahonnét csodálatos körpanorámás kilátás nyílik a belvárosra. Nem csak a belső teret álmodtuk újra, hanem sok klasszikus brunch fogást is új szintre emeltünk. Kávéinkat a Kontakt pörköli, akiknek szakmaisága már megalapozott név a hazai specialty kávé világában.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!