Oldal kiválasztása

Fiaker

Ajánlott ár: 15 000 Ft

AJÁNDÉK: Egy pohár Esterházy Quinquin Rosé pezsgő, ami a reggelinkhez, ebédünkhöz és vacsoránkhoz is tökéletesen passzol.

Gyűjts be egy Fiákernyi élményt! Közvetlen eleganciát odafigyelést, izgalmas ételeket kínálunk a nap minden szakában. A Monarchia korabeli területének borai köré szerveződünk. Kóstolj ritkaságokat szőlőfajtára, területre, évjáratra vonatkozóan; megnyitjuk neked Bortrezorunk kincseit is. Kezdd a napot a Fiakerben meleg villásreggelivel vagy este válassz a borlapról, csapolt sörökből, párlatkínálatunkból! Különleges hideg ételek is várnak, a meleg konyha pedig késő estig nyitva van.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!