Oldal kiválasztása

Dobrumba Étterem

Ajánlott ár: 20 000 Ft

AJÁNDÉK: Az utalvány felhasználása esetén vendégeink vagytok egy basboussa desszertre, amely az étterem egyik különlegessége vagy választhattok egy-egy limonádét/kávét.

A Dobrumba éttermet az utazásaink inspirálták. Közel-keleti, mediterrán és kaukázusi ételeket kóstolhattok nálunk, sok növény és különböző országokban gyűjtött kincsek között. Spanyol, olasz, portugál, marokkói, izraeli, libanoni, grúz, örmény, török és még sok más nép receptjeit sorakoztatjuk fel az asztalokon. Italkínálatunkban és a zenei aláfestéssel is megpróbáljuk ezt a sokszínűséget tükrözni. Szeretnénk sallangmentes, változatos hely lenni a hetedik kerület küszöbén.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!