Oldal kiválasztása

Cafe Brunch Budapest

Ajánlott ár: 10 000 Ft

AJÁNDÉK: Egy pohár pezsgő

Hangulatos terasz szőkőkuttal az Operaház melletti sétálóutcában Budapest szívében. Ez a környezet ad helyet a Cafe Brunchnak, ahol a hét minden napján 8.00 és 15.00 óra között tudják megkóstolni a finomabbnál-finomabb reggeli és brunch kínálatunkat. Délután és este koktélokkal, hazai borokkal és csapolt sörrel, valamint vacsorával is várjuk Önöket egészen 22.00 óráig.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 5 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!