Oldal kiválasztása

Babel Budapest

Ajánlott ár: 68 000 Ft

AJÁNDÉK: Egy pohár Louis Francois Nyerspezsgő

Hlatky-Schlichter Hubert étterme Budapesten példa nélküli vacsoraélményt nyújt. A Babel Budapest természetközeli gondolatiságát a magyar konyha hagyományai és Erdély világa inspirálta. Veres István séf menüje, erdélyi gyökerekből és emlékekből táplálkozik, melyet a fiatal konyhafőnök egyedülálló kreativitással visz tovább, teret engedve a tudatos, de szívből jövő konyhaművészetnek. A Babel Budapest alapanyagainak 75%-át Magyarországról és a szomszédos Erdély tájairól szerzi be, helyi termelők hagyományőrző gazdaságaiból vagy a természetből. A borlap is egyedülálló. Blazsovszky Péter Head Sommelier olyan, közel 200 tételből álló szortimentet állított össze, mely szinte kizárólag kárpát-medencei borokból és hazai borkülönlegességekből áll. Legtöbbjük olyan kis tételszámban készül, hogy csak a Babel étteremben található meg.

Az utalvány beváltása egy alkalommal lehetséges a kiválasztott étteremben, melynek értéke a teljes fogyasztás összegéből kerül levonásra. Az ajánlott ár a vendéglátóhely által adott iránymutatás, de ettől eltérő összeget is megadhatsz.

Minimum ár: 10 000 Ft

Voucher Option 1
Voucher Option 2

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Kiválasztod a weboldalon található éttermek közül azokat, amiket támogatni szeretnél. Ha nem találod a kedvenc helyedet, nyugodtan küldd el nekik az oldalt, minden vendéglátóhelyet szívesen látunk a partnerek között!

A megadott keretek között szabadon beállíthatod az utalvány értékét, mely tartalmazza az étterem által felajánlott ajándékot is.

Az összeg beállítása után az online fizetési kapuhoz irányítunk, ahol bankkártyával fizetheted ki a jövőbeni éttermi szolgáltatást. Ezután email-ben megkapod az utalványt, mely tartalmaz minden fontos információt!

Amint az adott partner úgy dönt, hogy újból szélesre tárja kapuit a vendégek előtt, már foglalhattok is! Amikor ellátogatsz az általad támogatott helyre, a beváltás kedvezményként levonódik a fogyasztásod végösszegéből. Kérjük fizetés előtt mindig jelezd, hogy joteszel.hu-s utalványt szeretnél beváltani és mutasd fel azt!