Oldal kiválasztása

JÓT TESZEL, JÓT ESZEL!

A kialakult járványhelyzet miatt a hazai vendéglátásban baj van.

Most egy egyszerű és gyors megoldással segíthetünk, hogy a nehéz helyzetet követően is újra találkozhassunk kedvenc felszolgálóinkkal és kedvünkre fogyaszthassunk kedvenc éttermeinkben.

Utalványok

Ehhez nem is kell mást tennünk, mint előre fizetni az éttermi élményért.

Válaszd ki kedvenc helyed,  vásárold meg éttermi utalványod három kattintással melyet később 100%-ban lefogyaszthatsz!

Sőt! Előrelátásod nem marad jutalom nélkül. Minden utalvány megvásárlását az adott étterem egy kis kedvességgel honorálja. A mára felnőtt éttermi kultúra érték, melyet meg kell mentenünk, és amelyet meg is tudunk menteni!

Gyere velünk, mert ha ma jót teszünk, hamarosan újra jót eszünk!

Vendégeknek

Ha Te vagy a Vendég, most még kicsit #maradjotthon, és képzeld el, hogy rövid idő múlva, a legjobb barátaiddal koccintasz a kedvenc helyeden arra, hogy nincs az a világjárvány, ami padlóra küldené a magyar gasztronómiát. Szinte már érzed az ízeket is, igaz?

Akkor kérjük, rendezd a számlát már most, hogy ezt az álomvacsorát tényleg ott tölthesd el, ahol szeretnéd!

Vendéglátóhelyeknek

Étterem-tulajdonosként nincs más dolgod, mint regisztrálni éttermedet weboldalunkra, és általad meghatározott összegű Utalványt kínálni vendégeidnek, akik szívből reméljük, hogy minél hamarabb fel is használhatják nálad ezeket, egy kis meglepetéssel kiegészítve.

Ők most fizetnek, mikor a legnagyobb szükséged van rá, hogy később megvendégelhesd őket kedvenc helyükön.

Kik vagyunk és miért tesszük?

Három éttermi törzsvendég, lelkes gasztro-fanatikusok és iparági hajótöröttek. Áron és Dávid a BEERCASE kézműves sörkereskedés alapítói, Gergő pedig a SON OF MAN kommunikációs ügynökség tulajdonosa.

„Azért hoztuk létre a Jót(t)eszel platformot, mert tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég és nagyon szeretnénk a nehéz helyzetet követően is a kedvenc helyeinken enni-inni, a kedvenc felszolgálóinkkal találkozni. Hiszünk abban, hogy a magyar éttermi kultúra fejlődése érték, melyre nem csak a kormányzatnak és az iparági szereplőknek, de a vendégeknek is vigyáznia kell. Szakmai tudásunk és a kapcsolatrendszerünk legjavát latba vetve gyors és hatékony – a nehéz időkön átsegítő – megoldást nyújtunk. A kezdeményezésünk nonprofit, nem alamizsnát gyűjtünk, hanem hidat építünk. Hidat ahhoz, hogy, ha ma Jót teszünk, akkor hamarosan jót eszünk”

Gergő, Dávid, Áron

Lépj velünk kapcsolatba

Rólunk mondták 

“Így segítheted a hazai gasztrokultúrát mindössze 3 kattintással a koronavírus alatt.”

“Új online platform indult, hogy a törzsvendégek támogatni tudják kedvenc helyeiket”

“A joteszel.hu csapata folyamatosan várja azon éttermek jelentkezését, akik csatlakozni szeretnének a programhoz.”

Nem találod a kedvenc helyed?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk a vendéglátóhelyek legfrissebb ajánlatairól!
Köszönjük, hogy feliratkoztál!